top of page
OUR VISION

WE MAKE RESEARCH AFFORDABLE AND EASY

IMG-20211201-WA0009.jpg

Job Offers (1)

(NL) Laboratorium medewerker plantenzaden          (24-38 uur)

 

Locatie: Venlo ( Brightlands Campus)

Innoveins seed solutions groeit en daarvoor zijn we op zoek naar een enthousiaste laboratorium medewerker die er van houdt om met plantenzaden bezig te zijn

 

Wie zijn wij

Innoveins seed solutions is een klein en jong bedrijf dat zich richt op het uitvoeren van onderzoek voor bedrijven in de agrarische productontwikkeling. Wij zijn een dienstverlener welke diensten aanbiedt aan derden op het gebied van zaadtechnologie. In de kern zijn wij bezig met plantenzaden en de jonge zaailingen die daaruit volgen. We zijn onderdeel van de Botany groep (https://www.botanygroup.nl/)  waaronder meerdere bedrijven vallen die zich richten op landbouwkundig onderzoek in de breedste zin van het woord.

 

Wat houdt je functie in

Als laboratorium medewerker ben je verantwoordelijk voor het behandelen van zaaizaden, inzetten van kiemtoetsen en het beoordelen van de zaadkwaliteit. Daarnaast verwerk je alle data in onze digitale systemen. Je werkt in deze functie nauw samen met de onderzoekers die de protocollen en projecten opzetten. Je werkt in een laboratorium, dat wil zeggen dat nauwkeurigheid en hygiëne belangrijke aspecten zijn. Jij zorgt samen met je twee directe collega’s voor een goede opgeruimde werkomgeving.

 

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een collega met een afgeronde MBO opleiding op agrarisch gebied of een afgeronde middelbare laboratorium opleiding. Je vindt onderzoek en planten(zaden) leuk en gaat uitdagingen niet uit de weg. Bovendien kun je goed omgaan met Word en Excel. Daarnaast ben je nauwkeurig en zelfstandig maar houd je ook van een schone werkomgeving.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en vind je het leuk om in een jong, dynamisch en gedreven team te komen werken, dan maken we graag kennis met je!

 

Wat bieden wij jou

• Een fulltime of part-time contract voor een jaar met uitzicht op een vast contract

• Een jong en klein bedrijf waar je veel over onderzoek naar zaden kan leren

• een afwisselend takenpakket

• Je draagt bij aan betere en duurzamere landbouw

• Een modern laboratorium waarin jij kan opereren

• Een leuk en gezellig team

• Goede arbeidsvoorwaarden volgens de plantenzaden CAO (https://www.fnv.nl/cao-sector/agrarisch-groen/tuinzaden/cao-tuinzaadbedrijven)

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je cv en motivatiebrief naar Chantal Vintcent, chantal.vintcent@innoveinsseedsolutions.com . Wanneer je meer wilt weten kun je bellen naar +31 6 55162805. Graag ontvangen we je sollicitatie vóór 21 april, bij indiening van je sollicitatie kun je spoedig een reactie of uitnodiging verwachten.

Internships

A lot of students did a successfull internship at Innoveins seed solutions.Innoveins seed solutions offers higher professional education and masters students the possibility of traineeships throughout the year. We offer students the possibility of more specific research traineeships, for example in the field of seed fysiology, pathology and technology.

 

Looking for an internship?


Please contact us by sending an email to: chantal.vintcent@innoveinsseedsolutions.com

bottom of page